Anonym (ikke efterprøvet)

Lasse-Leif og den sidste sut

Det skønne makkerpar, Lasse-Leif og Luske-Lise, er på jagt efter verdens sidste sut. Et træfsikkert hit for 2-4-årige piger og drenge.

Gode bøger til højtlæsning (fra 0-3 år)

Læseoplevelser for de allermindste, der elsker gentagelser og genkendelighed. Her er et udvalg af fine bøger, du kan læse for et barn i vuggestuealderen. Se også: Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Pyh, siger den lille Bamse

En charmerende lille billedbog for de mindste om at have et trygt tilhørsforhold i familien. Originaludgave: 1995

Carl er gavmild

Jessen og Bartholin har nu også lavet Carl-bøger for de mindste elefantfans. De umiddelbare og tankevækkende fortællinger er i øjenhøjde med de alleryngste læsere.

Lille Krokodille bløder

Charmerende billedbog til de yngste om Lille og Store Krokodille i en let genkendelig hverdagssituation. Birde Poulsen er både forfatter og illustrator til denne dejlige serie.

Kanin bader

En dejlig enkel og robust pegebog for de allermindste læsere om Kanin, der bader med sin gode ven.

Se -en lille baby!

En sød pegebog til de allermindste med fine illustrationer, babyer der gemmer sig bag flapperne og masser at tale om sammen.

Lili er vild med gaver

Godt nok er Lili vild med gaver, men hun er nu mest vild med papkasserne. Det lyder banalt, men det er intet mindre end genialt! Med underspillet humor formår Kim Fupz Aakeson at formidle hverdagstemaer i småbørnshøjde.