Anonym (ikke efterprøvet)

Diamantjægeren

Verdens eneste kvindelige diamanthandler, Katerina Pitzner, beretter om sin karriere i en glamourøs, men også benhård forretningsverden. Det er samtidig historien om en opvækst med en tyrannisk far,erhvervsmanden Axel Pitzner, om frigørelse og om livet som enlig mor til fire.

Pithoimordet

Krimi - Den danske journalist, Arild, er på Kreta for at researche til et tv-program om forsvundne civilisationer i Middelhavsområdet, da han blandes ind i en speget sag om diamantsmugling og et barn med en tung, historisk arv

Månestenen

Krimi om den orientalske ædelsten, Månestenen der er kommet i en engelsk frøkens besiddelse - Stenen bliver stjålet og gennem en række vidneudsagn fra de implicerede, søger detektiven sergeant Cuff at løse gåden.

Diamanthandleren

Dan Borre bliver chef for Zaire-afdelingen af et engelsk diamantfirma, og hans første opgave er at afsløre en illegal smuglervirksomhed, der har forbindelser ind i firmaet.

Diamantjægerne

Da ejeren af et sydafrikansk diamantimperium ligger for døden, udformer han sit testamente så snedigt og djævelsk, at hans søn og stedsøn må tage raffinerede og beskidte metoder i brug for at bekæmpe hinanden