Anonym (ikke efterprøvet)

Flere grønlandske noveller!

  Bjarne Ljungdahl: Ravnefjeld og andre noveller, -fortællinger fra bygderne. Panigiit, 2012. (Fortællinger fra bygderne, [2]) tekst: Bjarne Ljungdahl, illustrator: Bjarne Ljungdahl     ”Ravnefjeld”  indgår i serien: ”Fortællinger fra bygderne”. Den handler om natur,…

Ophelia af Lisa Unger

Annie Power lever et skønt liv med sin mand Gray og datteren Victory. Alt synes perfekt indtil fortidens spøgelser begynder at hoppe ud af skabene.

Mod naturen af Tomas Espedal

Tomas Espedal formidler sine egne livserfaringer hudløst og ærligt i denne bog, som beskriver forfatterens oplevelse af at blive ældre, møde kærligheden i en sen alder og miste den igen.

Den filippinske pirat af Helle Vincentz

Hæsblæsende krimi-thriller om den stræbsommer forretningskvinde Caroline Kayser, der bliver kastet ud i et dramatisk gidseldrama ombord på en dansk olietanker

Når kvalitetskravet virker suspekt

Det store spørgsmål for købere og bog-formidlere af alskens art er, om selvudgivne værker er "gode nok" til at investere tid og penge i. Tja, ud fra de gældende kvalitetskriterier er der sikkert mange, der fungerer ganske godt, medens andre halter bagefter. Eller sagt på en anden måde: det er med…

Dancing Charlie af Lars Johansson

Fantastisk stærk og helstøbt roman om krig og kærlighed, om fortrængning og forsoning Hvis du var lige så begejstret for 'Signe', som jeg var, så kan du glæde dig til Lars Johanssons nye roman.

Modstand af Owen Sheers

Helt igennem fremragende og spændende debut om tænkt tysk invasion af England i 1944.

De velvillige af Jonathan Littell

Storværk og flere gange prisbelønnet roman om nazisternes fremfærd og brutalitet på Østfronten og endelige nederlag ved Stalingrad.

Solens rige af J. G. Ballard

Livsbekræftende skildring af britisk overklassedrengs opvækst i Shanghai og brutale ophold i japansk krigsfangenskab indtil  udfrielsen efter atombomben. Anbefalet af bibliotekar Poul Lerche-Thomsen, Tårnby Kommunebiblioteker God eller dårlig?