Anonym (ikke efterprøvet)

For enden af perronen

Historien om manden på perronen er en god fortælling, som fænger og lever i kraft af sine fremragende tidsbilleder af de seneste 40 år.

Sådan som landet lå

Lone vokser op i 30’erne og 40’erne på en lille gård i Jylland. Forældrene må slide hårdt for udkommet; under landbrugskrisen er gården ved at gå ned. Lone drømmer i skoletiden om en uddannelse, helst noget med litteratur. Men der er ingen mulighed for at læse, hverken for Lone eller hendes…

Det halve menneske

Lars, der er uddannet arkitekt og venter barn med kæresten, har en hård opvækst i et belastet område i Århus med i bagagen. Da han vender tilbage til sit gamle kvarter, genoplives fortiden - en fortid præget af vold, sex, kriminalitet, stoffer og alkohol.

Taget af tyskerne : danskere i 2. Verdenskrig

Om de personlige følger og efterfølgende psykiske men af besættelsestiden og modstandskampen for såvel frihedskæmpere som gestapofolk og for deres ægtefæller, deres børn og børnebørn

Det gør kun ondt én gang

Romanen er baseret på et virkeligt liv. Historien er Dianas og dokumenterer et livs nedtur, der kulminerer med en periode som escortpige og en indlæggelse på den lukkede, og den efterfølgende kamp for en normal tilværelse.

Sønner

Ole og Henrik mødes på en efterskole. Ole er begavet, men kommer fra dårlige sociale kår, mens Henrik ikke er boglig, men kommer fra et hjem, hvor der er store ambitioner på hans vegne.