Anonym (ikke efterprøvet)

Hvad pokker gør man med PR?

Nu, hvor vi har andre muligheder for at udgive vore bøger, er vi havnet i et underligt ingenmandsland. Før i tiden, nemlig da jeg udgav på gamle, hæderkronede forlag som f.eks. Gyldendal, var alt lagt til rette for mig. Ingen forventede, at jeg stod for PR-arbejdet, selv om man nok var blevet sure,…

E-bøger og deres læsere - en undersøgelse

Læser du e-bøger? Har du læst e-bøger? Vil du deltage i min undersøgelse om brug af e-bøger? Undersøgelsen er en del af et afsluttende projekt om e-bøger på IT-Universitetet. Spørgeskemaet indeholder 15 spørgsmål og din besvarelse er anonym. mvh Lene Engholst Find spørgeskemaet her

De farlige af Joss Whedon

Makkerparret Whedon og Cassaday fortsætter deres meget roste nyfortolkning af X-men sagaen i dette andet hardcoverbind på dansk.

Åbenbaringer af Paul Jenkins

Mystisk dødsfald i Vatikanet afslører en forfærdende hemmelighed, som måske burde være forblevet skjult. Spændende tegneserie om tro og sandhed.

Verdens ende af Massimiliano Frezzato

Fango, Erha og Zerit er endelig nået frem til Tårnet, men der er stadig forhindringer at overkomme i sidste bind af Frezzatos flotte tegneserie.

Ghost rider: vejen til helvede af Garth Ennis

G. Floy Studio forlaget har specialiseret sig i at udgive flotte og spændende superheltetegneserier for unge og voksne, og Ghost Rider er endnu et fremragende eksempel herpå.

Watchmen af Alan Moore

Pensionerende superhelte med skeletter i skabet. Genoptryk af den gamle serie "Vogterne" fra 1986, holder selv i det 21. århundrede.