Logo
Bogliste

Noget der ligner Twilight-sagaen

Er du vild med vampyrromaner og ærgrer dig over at være færdig med sidste bind i Twilight-serien, så fortvivl ikke; kig på denne liste, så finder du inspiration til flere gysende læseoplevelser.

Bøger på listen

De dødes kald

Kelley Armstrong

Da 15-årige Chloe opdager, at hun kan se og tale med genfærd, bliver hun sendt til Lyle House, en privatklinik for unge med psykiske problemer. De andre unge der har også paranormale evner, men noget er mystisk og skræmmende

Blue Bloods

Melissa De la Cruz

15-årige Schuyler Van Alen har altid været en outsider på den fine privatskole i New York, men pludselig befinder hun sig i den populære inderkreds. Noget truende og udefinerbart truer de unge, men har det noget med vampyrer at gøre, og er Shuyler selv ud af en gammel vampyrslægt?

Forelsket i en engel

Becca Fitzpatrick

16-årige Nora får pludselig den mystiske og flotte Patch som biologimakker. Hun er både stærkt tiltrukket og lidt skræmt af ham, og pludselig er hun midtpunkt i en dødsens farlig kamp mellem kræfter, hun ikke forstår

Død indtil solnedgang

Charlaine Harris

Sydstaterne bliver i denne dark fantasy serie den primære scene for en helt ny type vampyrhistorier, der udfolder sig rundt om servitricen Sookie Stakehouse.

Bøgerne om Sookie Stackhouse danner baggrund for tv-serien True Blood.

Jonas

Eden Maguire

Da 4 unge dør på mystisk vis inden for et år, og Darina ser sin afdøde kæreste alle vegne, bliver hun tvungen til at finde ud af hvad der foregår, og hvad der skete da vennen Jonas døde.

Frygtens skole

Richelle Mead

Fantasy. De to veninder Rose og Lissa stak af fra vampyrskolen Sankt Vladimirs Akademi for to år siden. Nu er de blevet fundet og er blevet tvunget tilbage til skolen. Lissa er hele tiden i fare, og det er Roses job at vogte hende

Den faldne + Leviatan

Thomas E. Sniegoski

På sin 18-års fødseldag opdager Aaron Corbet, et forældreløst plejebarn, for første gang, at han ikke er helt almindelig dreng, men besidder enorme unaturlige evner, og sammen med sin trofaste ven hunden Gabriel fører skæbnen ham ad en vej, han ikke kan undsige sig.