Logo
Bogliste

Superhelte i tegneserier

De har været kendt alle dage - historierne om den overnaturligt stærke helt. I fordums tid var det sagnene om den stærke kriger, den enøjede gud og den kloge pige. Det er fortællingen om helten, der redder skønjomfruen og i nyere tid redder hele verden.

Det er bøgerne med de farvestrålende forsider; det er Superheltetegneserien!

Bøger på listen

Daredevil. Bind 1

Roger McKenzie

Samlebindet af legenden Frank Millers’ første tegneseriehæfter med Daredevil er en fed introduktion til ’manden uden frygt’. 

X-Men - fra asken i ilden

Chris Claremont

En enkelt kvinde kan afgøre universets skæbne, når det gode og det onde forenes i Marvels storladne fortælling om Dark Phoenix. 

X-Men - fremtiden af i går

Chris Claremont

Et af X-Mens mest ikoniske eventyr er endelig genoptrykt. En must-read-klassiker fra Marvel-arkivet. 

Moon Knight - vanvid i familien

Max Bemis

Mystik, spænding og action krydret med vanviddets psykologi. En af Marvels mindre kendte superhelte giver os hele pakken. 

Deadpool nakker Marvel-universet

Cullen Bunn

Ingen – absolut ingen – kan vide sig sikre i dette moderne Marvel-mesterværk.

My hero academia. Bind 1, Izuku Midoriya - oprindelse

Kohei Horikoshi

Superheltemanga med lige dele alvor og humor appellerer til unge mangaentusiaster, men også til fans af superhelte tegneserier.

Doktor Skum

Mads Ellegård Skovbakke

Højt tempo for de 9 til 14-årige, hvor en drengedrøm bliver til virkelighed, når Simon Langhoff alias Flamesman1 foreviges som en moderne superhelt i tegneserieform.

Watchmen

Alan Moore

'Vogterne' fremstår som en dystopi i skyggen af den kolde krig. Her er superheltene ikke længere helte, men mennesker. Verden er moralsk, ikke sort og hvid.

 

The Avengers

Brian Michael Bendis

Superhelte-epos med patos og masser af drama for glubske tegneserielæsere.

Batman - den lange halloween

Jeph Loeb

Fremragende, spændende og mageløst underholdende. Det prisvindende makkerpar Loeb og Sale står bag denne tegneserie, som er én af de mest roste Batman-historier overhovedet.

Yoko Tsuno - mørkets maskepi : Vindens datter, Gengangerens hævn, Rhinguldet

Roger Leloup

Magisk gensyn med den japanske heltinde Yoko Tsuno og tegneserierne Vindens datter, Gengangerens hævn og Rhinguldet, der tilsammen udgør samlebind nr. 7 i rækken.

De ukuelige

Joss Whedon

En af årets absolut bedste tegneserieudgivelser afsluttes på særdeles fornem vis med dette fjerde og sidste bind i serien.
 

Yoko Tsuno: Vinea i fare

Roger Leloup

Smukt tilrettelagt og imponerende flot samlebind med tre klassiske eventyr om verdens sejeste tegneserieheltinde Yoko Tsuno og ekspeditionerne til planeten Vinea.

Batman - sort sejr

Jeph Loeb

Endnu et mesterværk indenfor genren. Den direkte fortsættelse til mammutværket Den lange Halloween er mageløs god underholdning.

Wolverine - oprindelsen

Paul Jenkins

Det er en ren fryd at læse denne flotte tegneserie, der fortæller historien om, hvordan Wolverine fra X-men-serien finder sin identitet.

Almægtig

John Arcudi

Hvordan ville det ikke være at have superkræfter? Dette spørgsmål, og især de omkostninger sådanne egenskaber ville føre med sig, besvares i denne lækre og fremragende graphic novel.

De priviligerede

Joss Whedon

Endnu et super album fra G Floy Studio, og så med den allerbedste af de mange superhelte-serier: X-men.

Daredevil

David Hine

Den nyeste Daredevil er en udspekuleret krimi forklædt som tegneserie. En dyster fortælling om retssystemets skyggesider, hvor det ikke altid er til at kende englene fra djævlene.

De splittede

Joss Whedon

Astonishing X-men fortsætter ufortrødent, og igen bydes der på absolut tegneseriekvalitet af ypperste karat.