Brevvekslingen ml. Astrid Lindgren & Louise Hartung

Jeg har også levet!

Passioneret brevveksling mellem to store kulturpersonligheder giver et enestående indblik i deres tanker, følelser og kulturelle præferencer med efterkrigstidens kaotiske Europa som bagtæppe.

Læs mere
Anonym (ikke efterprøvet)

Omvejen af Gerbrand Bakker

En sublim, smuk og barsk læseoplevelse om sorg, kærlighed, liv og død for den kræsne og tålmodige læser.En hollandsk kvindelig lektor indlogerer sig i et dødsbo i landlige omgivelser i Wales. Med sig har hun ikke stort andet end et portræt af Emily Dickinson og hendes digte, da hun vil skrive en…

Mod naturen af Tomas Espedal

Tomas Espedal formidler sine egne livserfaringer hudløst og ærligt i denne bog, som beskriver forfatterens oplevelse af at blive ældre, møde kærligheden i en sen alder og miste den igen.

Terapi og dyr i baghaven af Iben Krogsdal

Ti tidstypiske noveller, der sætter spot på danskernes vaner og uvaner – det være sig mistro, misundelse, utroskab, traumer, bedreviden og socialt snobberi. Suppleret med fin uhøjtidlig humor.

Flokdyr af Dorte Holm

Fem forskellige mennesker, fem forskellige liv, fem forskellige kriser, fem forskellige reaktioner = én flok og ét venskab.

James Scott Bell: Indicier. Lohses Forlag 2005, 375 sider

”Indicier” er en uhørt spændende bog. For det er en stor kvalitet ved en forfatter, at han kan skrive, så man absolut lige må have næste kapitel med. Sådan skriver James Scott Bell. Godt henne i historien går det op for én, at der her sandelig også foreligger et mesterligt skrevet komplot. Uafbrudt…

Modstand af Owen Sheers

Helt igennem fremragende og spændende debut om tænkt tysk invasion af England i 1944.