Anonym (ikke efterprøvet)

Bare en lille gåtur

En charmerende og ordløs billedbog, hvor barnet og den voksne inviteres på en svimlende rundtur i forfatterens eventyrlige og fabulerende univers.

Allerbedste Betty

Herlig og underholdende bog om selvstændige Betty er et pragteksempel på historier og illustrationer, der går op i en højere enhed.

Morgenthalers ABC

En masse skøre dyr, bandeord, slåskampe, tyndskid og meget mere i bedste Morgenthaler-stil. En bog i øjenhøjde med målgruppen.

Bjarne blæser væk

Finurlig og fornøjelig billedbog om storby-solsorten Bjarne, der får stormvejr under vingerne og lander på den grønne gren. En klar favorit på børnehylden.

Sallies historier

Sallie på tre år hyler og plager hver aften, indtil hendes rare far giver sig og fortæller hende en skrupskør godnathistorie - lige midt i tv-avisen

Kammas ferie

Kamma er tilbage i endnu en herlig historie om at være på ferie med familien. En god historie for de 3-5-årige og deres voksne.

Kamma morgensur

Herlig historie om Kamma, der er morgensur, og om, hvordan det alligevel ender med at blive en god dag.

Kammas kjoler

Hvad stiller man op med en viljestærk pige, der kun vil gå i kjole? En genkendelig og herlig historie om selv at ville bestemme.

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)