Anonym (ikke efterprøvet)

Grumlingen

Smukt illustreret mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige er en poetisk perle, som tåler mere end én læsning.

Grumlingen af Benji Davies

Smukt illustreret mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige er en poetisk perle, som tåler mere end én læsning. Hvem er det, der lister omkring i byen om natten og stjæler ting? Det er Grumlingen, som ingen har set. Den dygtige illustrator og børnebogsforfatter Benji Davies byder med…

Lasse-Leif og den sidste sut

Det skønne makkerpar, Lasse-Leif og Luske-Lise, er på jagt efter verdens sidste sut. Et træfsikkert hit for 2-4-årige piger og drenge.

Bare en lille gåtur

En charmerende og ordløs billedbog, hvor barnet og den voksne inviteres på en svimlende rundtur i forfatterens eventyrlige og fabulerende univers.

Allerbedste Betty

Herlig og underholdende bog om selvstændige Betty er et pragteksempel på historier og illustrationer, der går op i en højere enhed.

Bjarne blæser væk

Finurlig og fornøjelig billedbog om storby-solsorten Bjarne, der får stormvejr under vingerne og lander på den grønne gren. En klar favorit på børnehylden.

Kammas ferie

Kamma er tilbage i endnu en herlig historie om at være på ferie med familien. En god historie for de 3-5-årige og deres voksne.

Kamma morgensur

Herlig historie om Kamma, der er morgensur, og om, hvordan det alligevel ender med at blive en god dag.

Kammas kjoler

Hvad stiller man op med en viljestærk pige, der kun vil gå i kjole? En genkendelig og herlig historie om selv at ville bestemme.

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)