Anonym (ikke efterprøvet)

Grumlingen

Smukt illustreret mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige er en poetisk perle, som tåler mere end én læsning.

Grumlingen af Benji Davies

Smukt illustreret mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige er en poetisk perle, som tåler mere end én læsning. Hvem er det, der lister omkring i byen om natten og stjæler ting? Det er Grumlingen, som ingen har set. Den dygtige illustrator og børnebogsforfatter Benji Davies byder med…

Lasse-Leif og den sidste sut

Det skønne makkerpar, Lasse-Leif og Luske-Lise, er på jagt efter verdens sidste sut. Et træfsikkert hit for 2-4-årige piger og drenge.

Allerbedste Betty

Herlig og underholdende bog om selvstændige Betty er et pragteksempel på historier og illustrationer, der går op i en højere enhed.

Kammas ferie

Kamma er tilbage i endnu en herlig historie om at være på ferie med familien. En god historie for de 3-5-årige og deres voksne.

Kamma morgensur

Herlig historie om Kamma, der er morgensur, og om, hvordan det alligevel ender med at blive en god dag.

Kammas kjoler

Hvad stiller man op med en viljestærk pige, der kun vil gå i kjole? En genkendelig og herlig historie om selv at ville bestemme.

Gode bøger til højtlæsning (fra 0-3 år)

Læseoplevelser for de allermindste, der elsker gentagelser og genkendelighed. Her er et udvalg af fine bøger, du kan læse for et barn i vuggestuealderen. Se også: Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)