Anonym (ikke efterprøvet)

Tryg i en terrortid

De to forfattere sætter terrorismen i perspektiv og forsøger at berolige læserne i velskrevet og velargumenteret bog.

Morgendagens odds

Hvem skulle have troet, at en historie om en neurotisk matematiker og hans frygt for alting kunne være interessant? En spændende og velskrevet eksistentiel undergangsroman.

På havet

En far sejler med sin syv-årige datter alene langs Vestjylland til Holland og oplever undervejs stormvejr og stor frygt.

Forfulgt

Mahtob Mahmoody fortæller om sin oplevelse af begivenhederne der beskrives i "Ikke uden min datter", hvor hun og moderen Betty Mahmoody bortføres til Iran og efter halvandet års fangenskab flygter tilbage til USA, hvor de lever i konstant angst for faderens forfølgelse.

Under kuplen

Pludselig en dag er den lille by Chester's Mill i Maine omgivet af en gigantisk glaskuppel, som afskærer den totalt fra omverdenen -  Er det terrorister, aliens eller fjendtlige magter der står bag? Byens befolkning reagerer med frygt og opsparet had Filmatiseret som "Under the Dome" i 2013,…

Varsleren

Krimi fra Norge, hvor Konrad Sejer jagter en ung mand, der ikke skader sine ofre fysisk, men terroriserer dem psykisk

Under the Dome

Den lille by Chester's Mill i Maine står overfor et dilemma, da den pludselig omkranses af et usynligt og uigennemtrængeligt felt. Biler og fly eksploderer, hvis de støder ind i kuplen, som fuldstændigt isolerer byen fra omverdenen. Veteranen fra Irak-krigen, Dale Barbara, og en gruppe af byens…