Anonym (ikke efterprøvet)

Storesøster af Gunnar Staalesen

I attende roman om Varg Veum viser Gunnar Staalesen sig fra sin allerbedste side: En god og spændende historie, et godt plot og masser af humor og lune.

Herfra til fremtiden af Steve Sem-Sandberg

Underfundig og lettere vanvittig forstadsroman fra før lykkepillerne lagde en dæmper på frustrationerne, og da sammenbidte kvinder endnu stod vagt ved kødgryderne.

For øvrigt mener jeg at Karthago bør ødelægges

En stærkt underholdende roman om elektrikeren Krister Larsen, hans forhold til sin kone og deres elleveårige søn. Om faglig stolthed ved fysisk arbejde, prolapser i ryggen og hans nye arbejde som stillesiddende lærervikar.Det er en roman om at vide bedre, men aldrig få ret. 

Min ukendte bror

Hans-Peter bliver som 40-årig fundet på rigshospitalets helikopterlandingsplads med en psykose, og da han bliver sat over for psykiateren Anna Gabrielsen, bliver hans erindringer om køn,kærlighed og ubestemt udlængsel hvirvlet rundt i et mangfoldigt billede af Danmark fra 1970'erne til i dag.

Guds ord

En direktør i et finanseringsfirma kører fra Lapland til Helsinki for at give sit første tv-interview. Jaguaren styres af hans fars gamle chauffør, der har en økonomisk interesse i, hvad direktørren vil sige til medierne

Den skandinaviske drøm

Journalist Anne Sofie Allarp vender i dialog med politikerne Mogens Lykketoft, Carin Jämtin og Jens Stoltenberg den skandinaviske velfærdsmodel og indkredser de vigtigste temaer, som de socialdemokratiske partier i Danmark, Sverige og Norge står overfor.

Pligt og ret - ret og pligt

Historisk gennemgang af hvad Socialdemokraterne har ment om ret og pligt fra første gang arbejderbevægelsen anvendte denne parole i 1871 til den politiske brug i 2013, samt om Socialdemokraternes syn på modernisering af den offentlige sektor siden 1993

Frihed til fællesskab

De to socialdemokrater Simon Pihl Sørensen og Rasmus Prehns opgør med egoismen i tiden og managementkulturen i det offentlige. Med en opfordring til solidaritet og øget demokratisk deltagelse