Anonym (ikke efterprøvet)
Artikel

Fra pære til banan

Gitte Fangel
Maja Lee Langvad du er én af årets anmelderroste debutanter, hvad er det ganske særlige ved dig som forfatter?Jeg skriver i høj grad på vrede og indignation. Det er drivkraften. I 'Find Holger Danske'…
Læs artikel

For enden af mørket af Elsa Osorio

Luz (datter)og Carlos (far) mødes på en cafe i Madrid. En lang samtale tager sin begyndelse og udgør både rammen og den røde tråd igennem hele romanen. Det er en beretning om et fælt kapitel i Argentinas historie.

Månesøsteren

Endnu en vidunderlig rejse tilbage i tiden denne gang til Spanien. Historien om landet og sigøjnernes vilkår under Franco og under 2. verdenskrig er både spændende og sørgelig.

Inden vi blev jeres

Gribende roman baseret på virkelige hændelser om en sort periode i adoptionens historie, hvor børnehjemslederen Georgia Tann stod i spidsen for organiseret kidnapning af tusindvis af fattige børn.

Mit halve liv

En helstøbt, velskrevet og rørende debutroman om smerten ved at være rodløs og fremmed og om længslen efter en familie, man ikke kan huske.

Perlesøsteren

CeCes søgen efter sine biologiske forældre fører hende til Australien, hvor historien om præstedatteren Kitty MacBride udfolder sig. Kitty bliver gift med den rige Andrew Mercer, som driver en stor perleindustri, men en tragedie ændrer alt

Øjne som mine

Noras datter, som hun bortadopterede som spæd, er forsvundet. Nora tager opklaringen i egen hånd og det bliver en hård og brutal rejse. Der står magtfulde mænd bag, de samme mænd, der for 15 år siden forsøgte at slå Nora ihjel

Cyril Averys hjerte

Stor roman om Cyril og hans liv som homoseksuel i et Irland, hvor fordomme og had giver ham mange problemer. En bevægende og uafrystelig historie.

Skyggesøsteren

Star har fem søstre og blev som bar adopteret af sin fantastiske adoptivfar Pa Salt, men da Pa Salt dør, opstår et behov for at finde sit biologiske ophav. Heldigvis har hun, ligesom sine søstre, fået en ledetråd, der kan føre hende til sine biologiske forældre.