Nyeste anmeldelser

Skift

Forfatteren er med sin svære toer ikke alene lykkedes med at udbygge sit plot, men også med at lægge op til en spændende afslutning på serien. Hugh Howey er et kæmpenavn i…

90 års jubilæum

Fiskerne

Hans Kirks klassiker er stadig aktuel med sin enestående beskrivelse af et fundamentalistisk fællesskab, hvor religiøs forpligtethed lever side om side med snæversynethed og fanatisme.

Originaludgave: 1928

Læs mere

Vinder af BogForums debutantpris

Mit halve liv

En helstøbt, velskrevet og rørende debutroman om smerten ved at være rodløs og fremmed og om længslen efter en familie, man ikke kan huske.

Læs mere

Tove Ditlevsen ud i verden

Tove Ditlevsen

Ikke blot herhjemme er der kommet stor og fornyet interesse for Tove Ditlevsens forfatterskab. Nu udkommer tre af hendes værker som en del af den berømte Penguin Modern Classics-serie, der har eksisteret siden 1946 og forhandles over det meste af verden.
Læs mere

Liv Nimand Duvå anbefaler

"Vi lever i sådan en tid, hvor alt går sindssygt hurtigt hele tiden. Dét at læse kan give dig et andet tempo, som jeg tror, vi har rigtigt godt af," fortæller Liv Nimand Duvå i vores video om, hvad litteraturen kan gøre for dig som menneske. 
 


Liv Nimand Duvå anbefaler fem bøger:

Læs mere

Theis Ørntoft anbefaler

"Den form for eksistentielle eventyr, enhver bog på sin måde er, kan give modvægt til netværkslogikken, som vi alle sammen er spundet ind i," fortæller Theis Ørntoft i vores video om, hvad litteraturen kan gøre for dig som menneske.
 


Ørntoft læser meget og bredt. Læs her hans anbefalinger:

Læs mere