Bog

Før jeg dør

Af (
2009
)

Anmeldelse

Susanne Staun

24 nov.09

Fanny Fiske – nu med hijab.
Forhenværende adfærdspsykolog men stadig forfængelige Fanny har fået endnu en ansigtsløftning, og vælger for en tid at bære hijab for at skjule arrene. "Jeg er konverteret", svarer hun de mange overraskede, og så tror de selvfølgelig på det J

Fanny er tilbage i England efter turen til Danmark (Mine piger, 2008), hvor hun sammen med sine piger opklarede mordet på veninden Nina. I England dør først Fannys nabo Sonia. Hun var med i Danmark, men nu bliver hun fundet død, udklædt som luder. Siden dør endnu tre prostituerede og det bliver klart, at det har noget med Fanny og Danmark at gøre.

Sammen med P.J. og Selander rejser Fanny tilbage til Danmark, og P.J. giver baghjul til utroligt mange stjernepsykopater, hvorimod Fanny nok er lidt mere afdæmpet. Plager alderen?

Med udgivelsen af det femte bind om Fanny får jeg hermed chancen for endnu engang at anbefale serien, men nye læsere skal ikke starte her. Begynd i stedet med Som arvesynden. Hele serien er genudgivet med nye, lidt retroagtige forsider.

Bogdetaljer

Secondary title
Fanny Fiske-krimi
Forlag
Gyldendal
Faustnummer
28009143
Graphic
Isak Hoffmeyer
ISBN
9788702081558
Antal sider
279

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer