Bog

Den perfekte dag

Af (
2016
)

Anmeldelse

Den perfekte dag af Elin Hilderbrand

03 jun.16

Drømmebryllup på Hawaii med familie og venner. Spændingen og overraskelserne bliver større for hver dag. I den trivielle ende af skalaen men fin sommerferielæsning.

En notesbog lavet som en komplet drejebog til det perfekte bryllup sætter scenen for Jennas bryllup med Stuart. Jennas mor døde af sin kræftsygdom inden brylluppet, så derfor lavede hun denne drejebog som en støtte til Jenna, som sikkert ville have brug for sin mor på den store dag.

Brylluppet skal holdes på Nantucket, hvor familien har sommerhus. Den ældste søster Margot er både brudepige og tovholder og tager ansvar, når der skal træffes beslutninger. Manualen følges slavisk, og der bliver stor opstandelse, da den bliver væk. Forberedelserne bliver dog genoptaget på bedste vis, da manualen dukker op igen. 

Fortællingen er bygget op omkring de gæster, som er tættest på brudeparret, for eksempel søstrene, faren og hans nye kone. Hvert kapitel er navngivet efter den, der er i fokus. Fortællingen strækker sig over nogle få men kaotiske dage. Romanens omdrejningspunkt er bruden Jenna og fortællinger fra hendes barndom og opvækst og der hvor hun er i sit liv netop nu. Vi hører om hendes oplevelser, savn og tanker, men vi kommer aldrig helt tæt på hende. Romanen handler rigtig meget om familie, relationer og det der sker omkring brylluppet. Familien har en rigtig pæn facade, men der er store ridser på indersiden. 

Romanen er let at læse. Den ligger i den trivielle ende af skalaen og virker skabelonagtig. Heldigvis begynder skeletterne at vælte ud af skabene, og alle har en hemmelighed, som ikke skal frem i lyset. Det betyder faktisk at romanen bliver sjov og underholdende, fordi der endelig sker noget, som er ganske uventet. Det er ikke mesterligt men fin sommerferielæsning.

Bogdetaljer

Forlag
Gad
Oversætter
Lærke Pade
Faustnummer
52322952
ISBN
978-87-12-05090-2
Antal sider
362

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer