Bog

Gråzone

Af (
2011
)

Anmeldelse

Gråzone af Philip Kerr

Jeg kan ligeså godt indrømme det med det samme: jeg er stor aficionado af Philip Kerrs fremragende Berlin noir-serie om den altid rapkæftede tidligere SS-officer, tidligere privatdetektiv og endnu tidligere politikommissær, Bernhard Gunther. Og min begejstring er kun forøget efter det nyeste adrenalinpumpede skud noir, der i vanlig overlegen stil serveres varmt, bittert, og kulsort som ind i h….

 Den skotske forfatter Philip Kerr har tidligere udgivet seks bøger i serien, og Gråzone er derved det syvende, og måske(?) hulk, snøft… desværre det sidste bind. Det kunne handlingen godt antyde, uden at jeg skal røbe for meget.

Gråzone tager tråden eller rettere trådene op fra de foregående bind. Og lad det være sagt med det samme: Dette er ikke stedet at begynde for nye læsere. Dertil er handlingen for indforstået og tilbagevisende til, at man vil få det helt store udbytte. Til nye læsere vil jeg derfor klart anbefale at læse kronologisk fra bind et, Martsvioler og frem. Andet ville være en forbrydelse, hvert tilfælde mod sig selv.

Læs resten af anmeldelsen her

Bogdetaljer

Forlag
Modtryk
Oversætter
Ole Steen Hansen
Faustnummer
28902417
Graphic
Henrik Koitzsch
ISBN
9788770536448
Antal sider
420

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer