Bog

Frejas blod

Af (
2015
)

Anmeldelse

Spændende krimi der foregår i Norden

Martin Holmslykkes debut som krimiforfatter har nogle takter jeg godt kan lide, der er mange karakterer med og jeg mistede lidt overblikket en gang imellem, men forfatteren formår at samle alle trådene så karaktererne træder ind igen og fuldfører deres berettigelse.

Selvom bogen drejer rundt om de to hovedpersoner Isabella og Christopher, så er det faktisk alle sidepersonerne der fascinerer mig mest. Er især vild med kvinderne, tror forfatteren som jeg har et godt øje til stærke kvinder, der ikke gider noget pis.

Er vild med at plottet inkluderer lidt Asatro, det gør den nordisk på den gode måde. Der er ikke for meget, men lidt til at gøre mig nysgerrig overfor Asatro.

Bogen er en pageturner og havde svært ved at lægge den fra mig.

Kan godt skrive her, at jeg tror det her er en serie af bøger, da den har en noget åben slutning. Glæder mig til den næste. 

Kan ikke helt finde ud af hvordan man får den på biblioteket, men jeg har købt den som e-bog. 

Mvh Peter

Bogdetaljer

Forlag
Saxo
Faustnummer
52123720
ISBN
9788740912128
Antal sider
352

Brugernes anmeldelser

1 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
AfMads Kildegaard
ons, 09/12/2015 - 14:04

Sådan endelig en nordisk krimi, med en konspirations teori, der følger spor fra Århus til Djursland, fra Rundetårn forbi Rosenborg slot over Sverige og til Oslo og Akershus Slot.
Forfatteren kan finde ud af at opbygge en krimi og jeg har stadig lyst til mere - så kan kun anbefale forfatteren at skrive en efterfølger - helst hurtigt please. :o)
Kan rigtig godt anbefales også til mænd, selvom det er en hemmelig loge af kvinder, der er noget af omdrejningspunktet.